CORPORATE FILM

FILMMAKER VOOR BEDRIJVEN

Een bedrijfsfilm die je bedrijf boeit en inspireert is een essentieel hulpmiddel om effectief te communiceren over je activiteiten, je zichtbaarheid te vergroten en je merkimago te verbeteren. Het helpt je ook om nieuwe profielen aan te trekken, referenties te verbeteren en betrokkenheid te stimuleren. DPMN is gespecialiseerd in de productie van bedrijfsfilms voor grote bedrijven, KMO's en start-ups. Van het eerste concept tot de postproductie, DPMN begeleidt je door het productieproces met efficiëntie, eenvoud en flexibiliteit. Allereerst begint alles met een gezamenlijke brainstorm om je doel, de boodschap en het publiek voor de film te bepalen. Ten tweede schrijven we de storytelling om een spannend verhaal over je bedrijf te vertellen. Ten derde werken we aan het script om de opnametijd te optimaliseren en de productiedagen efficiënt voor te bereiden. De bedrijfsfilm is een uitgebreidere versie van de bedrijfsvideo. Er wordt gebruik gemaakt van kunstlicht voor een meer filmische look, uitgebreidere shots met cueing en een boeiend verhaal. Audio speelt ook een grote rol in de uiteindelijke kwaliteit. Geluidsontwerp voegt een extra dimensie toe. Tot slot zorgt het kiezen van de juiste voice-over ervoor dat het verhaal vloeiend door de film stroomt. Neem contact op met DPMN voor jouw bedrijfsfilm.

BEDRIJFSFILM SHOWREEL

DE VOORDELEN VAN BEDRIJFSFILM

Bedrijfsfilms zijn een krachtig marketinginstrument voor bedrijven. Het helpt om een professioneel, samenhangend en consistent beeld van het bedrijf en zijn producten en diensten over te brengen. Het kan ook worden gebruikt om te communiceren met potentiële klanten, zakenpartners en werknemers. 

Een effectief communicatiemiddel

Bedrijfsfilms zijn een uitstekende manier om met je doelgroep te communiceren. Je kunt er duidelijke, beknopte informatie mee overbrengen over je bedrijf, je producten en diensten en je bedrijfsfilosofie. Bovendien kun je er je vaardigheden en expertise in je sector mee demonstreren.

Verbetert de merkherkenning

Bedrijfsfilms zijn een uitstekende manier om de merkherkenning bij je doelgroep te verbeteren. Door een consistente en professionele film te gebruiken, kunt u uw merkimago versterken en ervoor zorgen dat uw bedrijf in een gunstig daglicht komt te staan. Het kan je ook helpen je te onderscheiden van je concurrenten en op te vallen bij potentiële klanten.

Duurzame relaties opbouwen met klanten

Door een kwaliteitsbedrijfsfilm te gebruiken, kunt u een langdurige relatie met uw klanten opbouwen. U kunt hen informeren over uw bedrijf, producten en diensten en hen aanmoedigen om zaken met u te doen. En door te laten zien dat u kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, kunt u ze aanmoedigen om loyale klanten te worden en uw bedrijf bij anderen aan te bevelen.

Verhoogde online zichtbaarheid

Bedrijfsfilms kunnen ook worden gebruikt om je online zichtbaarheid te verbeteren. Door het te publiceren op je website, sociale netwerken en andere online platforms, kun je meer verkeer naar je website trekken en je SEO verbeteren. Bovendien kun je, door je bedrijfsfilm te delen met je zakenpartners en online publicaties, je online bereik vergroten en een breder publiek bereiken.

EEN VRAAG? EEN VRAAG?

NEEM NU CONTACT MET ONS OP EN WE NEMEN BINNEN 2 UUR CONTACT MET JE OP.

Onze klanten waarderen

Wil je foto's maken? Video's ? Inhoud ?

Ontdek onze fotoservices of neem een paar minuten de tijd om onze Branded Video's te bekijken.