FOTOGRAAF, VIDEOPRODUCTIE EN CONTENTCREATIE

PRODUCTIE VAN BOEIENDE VIDEO'S EN INSPIRERENDE FOTO'S

We helpen merken, bedrijven en instellingen bij het produceren van video's en foto's op maat, zodat hun communicatie effectief, samenhangend en visueel is.

FRIS WERK

Een overzicht van onze recente producties in Brussel

Vorige dia
Volgende dia

DIENSTEN

CORPORATE FILM

Een bedrijfsfilm is een essentieel instrument om je bedrijf en haar activiteiten te presenteren aan klanten, partners of om uitzonderlijke profielen aan te trekken. Klik hier voor meer informatie.

GEMERKTE VIDEO'S

Communiceer effectief naar de juiste doelgroep met boeiende video's die de waarden van je merk weerspiegelen. Klik hier voor meer informatie.

AFTERMOVIE EN EVENEMENT

Om het succes van je evenement te delen, partners aan te trekken of je gasten te bedanken, is een boeiende aftermovie een must. Klik hier voor meer informatie. 

PORTRET

Voor een zakelijk, redactioneel of studioportret zijn licht en emotie de essentiële elementen voor een geslaagd portret. Klik hier voor meer informatie.

MODE SCHOONHEID

Voor editorial, e-commerce of om je nieuwe collectie te laten zien, DPMN heeft jarenlange ervaring in modefotografie. Klik hier voor meer informatie.

FOTO VERSLAG

Een spannend verhaal vertellen met inspirerende foto's is de krachtigste manier om authentiek te communiceren. Klik hier voor meer informatie.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Bedrijfsfotografie weerspiegelt je activiteiten, je waarden en je visuele identiteit. Communiceer je bedrijf effectief en creatief. Klik hier voor meer informatie.

ONROEREND GOED

Zet je nieuwe vastgoedproject, de nieuwe ontwikkeling van een wijk of een uitzonderlijke aanwinst in de kijker. Klik hier voor meer informatie.

INTERVIEW EN GETUIGENIS

Testimonials van klanten en interviews versterken je autoriteit en geven waardevolle informatie over je bedrijf. Klik hier voor meer informatie.

KORTE DOCUMENTAIRE

Vertel in een paar minuten een krachtig en inspirerend verhaal om je publiek bewust te maken. Klik hier voor meer informatie.

MODELBOEK

Een carrière als model, figurant of acteur begint met een fotoshoot om een portfolio te creëren die je persoonlijkheid weerspiegelt. Klik hier voor meer informatie.

DRONE

Vlieg de lucht in met video en foto's. Luchtfoto's met hoge resolutie voor een uitzonderlijk uitzicht. Klik hier voor meer informatie.

KRACHTIGE BEELDEN VOOR INSPIRERENDE VERHALEN

OVER DPMN

DPMN is gespecialiseerd in de productie van foto's, video's en korte films. Het is onze passie om intense beelden te creëren en inspirerende verhalen te vertellen terwijl we onze klanten met zorg, productiviteit en transparantie bedienen. Een relatie gebaseerd op vertrouwen, wederzijdse kennis en een langetermijnvisie zijn essentieel om de kwaliteit van de foto's en video's die we produceren voortdurend te optimaliseren. We maken de productie zo eenvoudig mogelijk, zodat we ons kunnen concentreren op wat essentieel is: de spontaniteit, emotie en gevoeligheid van de beelden die we produceren. DPMN is opgericht door Julien De Wilde, die zijn carrière begon als mode- en reclamefotograaf in Brussel en Bangkok. Daarna stapte hij over naar portretfotografie, video en korte documentairefilms. Zijn favoriete onderwerpen zijn onderwerpen die de bijzondere verhalen vertellen van inspirerende mensen, sociale kwesties en milieukwesties. Voor instellingen, NGO's of zakelijke klanten is zijn benadering oprecht, gevoelig en menselijk. Zijn werk als fotograaf is bekroond met verschillende internationale prijzen, waaronder de beroemde TIFA Tokyo Photographer of the Year in 2019. Ontdek zijn persoonlijke website en zijn prijzen.

CONTACT DPMN

LATEN WE SAMEN BOEIENDE INHOUD PRODUCEREN

We nemen binnen 24 uur contact met je op

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld je aan zodat we je kunnen helpen geweldige beelden te produceren